Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αυτοψία στα έκτροπα που έγιναν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής


Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου, στις 24:00, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στα έκτροπα που διαδραματίστηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής.

Σκληρές αντιπαραθέσεις, βαρύτατοι χαρακτηρισμοί και ακραίες αντιδράσεις. Πώς πυροδοτήθηκε το κλίμα; Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές των πρωτοφανών επεισοδίων; Τι οδήγησε στις έντονες φραστικές αντεγκλήσεις και στις εκτός ελέγχου συμπεριφορές;

Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους βουλευτές που συμμετείχαν στην εκρηκτική συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής και αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους και το παρασκήνιο.

Επίσης, τι λέει στην εκπομπή για το Κοινοβούλιο  και τον θεσμό του βουλευτή ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, βουλευτής της ΝΔ; Ποια είναι η θέση του Παναγιώτη Ρήγα, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τα ακραία επεισόδια; Τι δηλώνει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης; Πώς χαρακτηρίζει το Κοινοβούλιο ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής;

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...