Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Μετωπική Δένδια – Καπερνάρου για το ποιος είναι πιο... ψεκασμένος


Μια ιδιότυπη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, και του τομεάρχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου με «κεντρικό θέμα» τους... ψεκασμούς.

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του Τομεάρχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου, με φόντο τους συλληφθέντες στην Ιερισσό.

Με φόντο τη υπόθεση των συλληφθέντων στην Ιερισσό ξέσπασε πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του υπουργού και του Βασίλη Καπερνάρου.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Δένδια για έλλειψη σοβαρότητας και τον αποκάλεσε «Ενδια» από το... «πολιτική ένδεια».

Αναλυτικά:

«Συνεχίζοντας την κυβερνητική τακτική χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ο κ. Δένδιας, για ακόμη μία φορά, δεν δίστασε να παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης. 'Εφτασε στο σημείο να κάνει φέιγ βολάν το περιεχόμενο της προανακριτικής διαδικασίας που αφορά στους δύο συλληφθέντες της Ιερισσού

Προς τιμήν τους, κάποια Μέσα Ενημέρωσης δεν υπέκυψαν στην απόπειρα αποπροσανατολισμού και δεν μετέδωσαν τις χαλκευμένες πληροφορίες που διέρρευσαν από τον ίδιο τον Υπουργό.

Αυτός είναι και ο λόγος που τον αποκάλεσα "'Ενδια". Διότι συνεχίζω να πιστεύω ότι από την έλλειψη σοβαρότητας και επιχειρημάτων πηγάζει η πολιτική ένδεια».

Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν άργησε να έλθει και με ανακοίνωσή του ο Νίκος Δένδιας ανέφερε «Τελικά είναι αλήθεια: Μας... ψεκάζουν, όπως αρκετοί ομοϊδεάτες του κ. Καπερνάρου υποστηρίζουν!».

Η τελευταία «πράξη» παίχτηκε με νέα ανακοίνωση του κ. Καπερνάρου στην οποία ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει ότι ο κ. Δένδιας παραδέχεται ότι «είναι ψεκασμένος».

Χαρακτηριστικά:

«Η επιχειρηματολογία του «ψεκάσματος» ευτελίζει όποιον ενσαρκώνει έναν θεσμό.

Δυστυχώς εγώ και οι ''ομοϊδεάτες'' μου, έχουμε την βεβαιότητα ότι οι Υπουργικοί θώκοι πρέπει να καταλαμβάνονται από πρόσωπα που, το ελάχιστον, αντιδικούν με επιχειρήματα.

Πάντως, ψεκασμένος είναι ο ίδιος, όπως το εννοεί με την ομολογία του –ως αποδεικτικό στοιχείο- σύμφωνα με το άρθρο 178 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας».



Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...