Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας συναντήθηκε ο Μ. Κεφαλογιαννης.

Ο Γραμματέας της Π.Ε της Ν.Δ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Κίνα, με συνάντηση στο "Σπίτι του Λαού" στο Πεκίνο, με τον ομόλογο του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομουνιστικού Κόμματος της Κίνας κ. Lui Qibao .

Συναντήθηκε, επίσης, με τον Πρόεδρο της Cosco κ. Captain Wei, τον Πρόεδρο της China Shipping κ. Lishaode και τον Αντιπρόεδρο της Κινεζικής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Yuan Li.


Στις σημαντικές αυτές συναντήσεις  ο κ. Κεφαλογιάννης συζήτησε με τους Κινέζους αξιωματούχους για τις Επενδύσεις στις δύο χωρών, τον Τουρισμό (όπου 50 εκ. Κινέζοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό κάθε χρόνο), τις Θαλάσσιες Μεταφορές (και τις προοπτικές της Ελλάδοσ ως Πύλης Εισόδου της Ευρώπης για την Κίνα και τις χώρες της Άπω Ανατολής) και την Ναυτιλία (οπού υπάρχει γραμμή χρηματοδότησης ύψους 5 δις ευρώ).

Συμμετείχε, επίσης σε Συνέδριο που διοργάνωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας με θέμα την : "Συνεργασία Ευρώπης-Κίνας για το Κοινό τους Μέλλον" (στο οποίο παρουσίασε τα συμπεράσματα του συνεδρίου) και στο πλαίσιο του οποίου συναντήθηκε με προσωπικότητες της Πολιτικής και Ακαδημαϊκούς απο την Κίνα και την Ευρώπη.

Τον κ. Κεφαλογιάννη συνόδεψε στην Κίνα ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Γιάννης Σμυρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...