Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Άγριος καυγάς Ντινόπουλου- Βαρουφάκη: Πήγαινε για ύπνο ρε… Μπαρουφάκη!

English: Yiannis Varoufakis Ελληνικά: Γιάννης ...
Γιάννης Βαρουφάκης (Photo credit: Wikipedia)

Σε άγριο καυγά Ντινόπουλου-Βαρουφάκη κατέληξε η σύνδεση του Πρωινού ΑΝΤ1 με την Αμερική για να σχολιάσει το πρωτογενές πλεόνασμα και το κοινωνικό μέρισμα ο γνωστός οικονομολόγος.


Το… στραβό κλίμα φάνηκε με το που προλόγισε τον κ. Βαρουφάκη ο Γιώργος Παπαδάκης. «Αααα! Αυτό μας το φύλαγες» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ.


Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαρουφάκης: Τόσο η διανομή των 500 εκ. ευρώ όσο και η έξοδος στις αγορές είναι λόγοι για να θρηνούμε.

Ντινόπουλος: Εσείς τι θα λέγατε; Μιλούσατε για χρεοκοπία της χώρας πριν από έναν χρόνο. Έλεος!Θέλει μια απάντηση επιτέλους! Δεν θα τον βάλουμε τιμητή τον Βαρουφάκη! Πριν από έναν χρόνο μας έλεγε για χρεοκοπία και τολμάει και βγαίνει;

Βαρουφάκης: Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε, να κλείσουμε τη σύνδεσή μας. Οι συνθήκες αρένας δεν τιμούν κανέναν.

Ντινόπουλος: Ναι, τώρα θες να την κλείσεις.

Βαρουφάκης: Το ζητούμενο δεν είναι να δοθούν μερικά ψίχουλα ενόψει ευρωεκλογών που μετά θα μετατραπούν σε νέες περικοπές. Δεν είναι το ζητούμενο να μοιράσουμε μερικά 20ευρα. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει συνέχεια σε μια ανάκαμψη.

Ντινόπουλος: Καθηγητική προσέγγιση είναι αυτό; Αν αυτό που λέτε τώρα το θεωρείτε επιστημονική προσέγγιση…

Βαρουφάκης: Νομίζω ότι είναι η απόλυτη λογική. Η ανάκαμψη δεν θα έρθει με ψίχουλα και μάλιστα πριν τις ευρωεκλογές.

Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε εκ νέου ο κ. Ντινόπουλος με αποτέλεσμα ο κ. Βαρουφάκης να ζητήσει την προστασία του κ. Παπαδάκη. «Ε, βέβαια. Τον πειράζει άμα του τα λέμε» σχολίασε ιδιαίτερα ενοχλημένος ο κ. Ντινόπουλος.

Συνεχίζοντας,  κ. Βαρουφάκης έκανε λόγο για ανύπαρκτο πλεόνασμα το 2013 καθώς «το κράτος δεν έχει πληρώσει 4,3 δισ. ευρώ για προϊόντα και υπηρεσίες που αγόρασε» και έκανε λόγο για νέα δάνεια που θα προστίθενται στο ήδη υπάρχον χρέος. Αποτέλεσμα; Ο κ. Ντινόπουλος οργισμένος να τον αποκαλέσει… «Μπαρουφάκη»!

Ντινόπουλος: Ναι, ναι… Μπαρουφάκης! Τον ακούμε τόσην ώρα τον κ. Βαρουφάκη. Εγώ τον λέω ευθέως Μπαρουφάκη.

Βαρουφάκης: Μπορείτε να με λέτε ό,τι θέλετε, σας κρίνουν οι τηλεθεατές.

Ντινόπουλος: Με τον μανδύα του καθηγητή, βγαίνει και λέει εδώ και έναν χρόνο τις απίστευτες μπαρούφες. Σε ακούσαμε, τώρα θα τ’ ακούσεις. Δεν είσαι καθηγητής, είσαι πολιτικάντης.

Βαρουφάκης: Δεν αξίζει να συνομιλώ μαζί σας και σας χαιρετώ.

Ντινόπουλος: Έλα πήγαινε για ύπνο τώρα… Ως εδώ και μην παρέκει με τον Μπαρουφάκη!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...