Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Κωνσταντινόπουλος: Ο Πάγκαλος είναι τη μία έτσι την άλλη γιουβέτσι


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, για την Ελία, το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τις εκλογές.


«Η Ελιά είναι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε να δημιουργηθεί η μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική παράταξη στη χώρα μας. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, καταλύτης ήταν η κίνηση των 58 και είναι και σήμερα παρ’ όλες τις δυσκολίες. Η Ελιά είναι μια πραγματικότητα, θα συνεχίσει την κοινή προσπάθεια με άλλες κινήσεις και πρόσωπα, τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τις δημοτικές εκλογές. Η κίνηση αυτή είναι μια κίνηση που θα επαναθεμελιώσει μετά τις ευρωεκλογές τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη», σχολίασε αρχικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε:

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν παρών, με τα στελέχη του, με την οργανωτική του δομή. Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται κάπου».

«Ο κ. Πάγκαλος έχει τη δική του λογική. Τη μια μέρα έτσι, την άλλη γιουβέτσι. Δεν μπαίνω εγώ σε αυτή τη λογική. Οι μάχες κρίνονται όχι από τους απόντες αλλά από τους παρόντες». Πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος».

«Είναι υποχρέωση των πολιτών που στήριξαν, να συμμετέχουν στα δρώμενα της παράταξης. Το παρόν είναι σημαντικό για έναν που ήταν πρωθυπουργός, που τον τίμησε η παράταξη. Αυτή είναι η άποψή μου», σχολίασε.

«Είναι μια δύσκολη εποχή για όλους. Το ποτάμι, εκτός από τον κ. Θεοδωράκη δεν μας έχει δείξει ούτε πρόταση, ούτε τους ανθρώπους που θα το στελεχώσουν. Ας περιμένουμε και ας τους κρίνουμε πολιτικά», είπε για το Ποτάμι, ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...