Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

To ΠΑΣΟΚ χάρισε τα όργανα γυμναστικής του Γ. Παπανδρέου στο Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων

Ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στα παλιά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, με την ηγεσία του κόμματος να δωρίσει το γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου.

Η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ, έγινε από τους ίδιους τους υπαλλήλους και τα στελέχη του κόμματος, οι οποίοι φορτώθηκαν τα υπάρχοντα τους και τα κουβάλησαν από το ένα κτίριο στο άλλο, καθώς όπως αναφέρει το Εθνος δεν περισσεύουν χρήματα για μίσθωση μεταφορικών εταιρειών.

Παράλληλα, η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, σήμανε και το τέλος του γυμναστηρίου που είχε στήσει στην Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς η νέα ηγεσία του κόμματος αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα γυμναστικής του πρώην πρωθυπουργού στο Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων.

Τέλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εγκαταστάθηκε στον έκτο όροφο του κτιρίου, στον πέμπτο ο γραμματέας της ΚΠΕ Νίκος Ανδρουλάκης, στον τέταρτο ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, στον τρίτο ο Κώστας Λαλιώτης, ενώ στον πρώτο ο Δημήτρης Καρύδης με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...