Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ο τέως βασιλιάς με μπαστούνι σε πάρτι γενεθλίων -ΠΟΙΟΙ ήταν εκεί

Οι Σπέτσες, όπως και τα άλλα ιστορικά νησιά του Αργοσαρωνικού, ανέκαθεν αποτελούσαν το δικό μας Σεν Τροπέ και Πόρτο Τσέρβο, όταν ήδη ήδη από τη δεκαετία του '60 συγκέντρωναν την αφρόκρεμα των εγχώριων και ξένων jet-setters που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γράψει ιστορία στα πλακόστρωτα δρομάκια τους ή στα ντεκ των πολυτελών θαλαμηγών τους.

Τίποτα δεν φαίνεται όμως να έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα. Μεγιστάνες και διασημότητες συνεχίζουν να δίνουν το παρόν στο όμορφο νησί, με τελευταίο τον Αμπράμοβιτς και το υπερ-γιοτ του Luna.

Όπως μας πληροφορεί σε τελευταίο της δημοσίευμα η «Σίβυλλα» του Βήματος:

«Και ενώ στη θαλαμηγό του Αμπράμοβιτς οι καλεσμένοι του διασκέδαζαν με δυνατές μουσικές, σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού (δίπλα στην Ξυλοκέριζα), ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απολάμβανε το ποτό του μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, ισχυρούς εφοπλιστές και γνωστούς επιχειρηματίες.

Κυριακή 18 Αυγούστου στο πολύ όμορφο σπίτι του Δημήτρη και της Καίτης Κουτσολιούτσου. Το σπίτι αυτό είχε αγοραστεί πριν χρόνια από την Γαλλικής καταγωγής οικογένεια Μπαϊλέ. Η αυλή μύριζε θρούμπι, κάτι σαν Σπετσιώτικο θυμάρι.

Η πισίνα ήταν φωταγωγημένη, οι καλεσμένοι όμως προτίμησαν να ανέβουν τη σκάλα και να απολαύσουν τη θέα στη θάλασσα. Εκεί ακριβώς οι ιδιοκτήτες έχουν δημιουργήσει κάτι σαν deck. Μια χειροποίητη κατασκευή που θυμίζει τα καταστρώματα των πολυτελών σκαφών. Υπήρχε open bar, πλούσιος μπουφές με εδέσματα που είχαν έρθει από την Αθήνα και βέβαια τεράστιες πιατέλες με sushi.

Η ορχήστρα ξεκίνησε να παίζει το "Happy Birthday" στην Καίτη Κουτσολιούτσου. Αργότερα ένας Dj ανέλαβε τη διασκέδαση των προσκεκλημμένων . Μια διασκέδαση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία έφυγαν σχετικά νωρίς.Ο τέως βασιλιάς ήταν γελαστός αλλά αρκετά καταπονημένος. Στηριζόταν μάλιστα σε μπαστούνι.

Ήταν ακόμη εκεί ο Μίνωας και η Μαρί Κυριακού, ο Κώστας και η Λυδία Καρρά, τα ζεύγη Ανδρέα Μαρτίνου, Μηνά Τάννες και Μπάμπου Οικονομίδη, ο Παύλος Αποστολίδης, η Ελένη Γεωργή-Μελισσάρη, η Μυρτώ Παράσχη και βέβαια ο αγαπημένος Νιόνιος με τη σύζυγό του Άσπα (η σύζυγος του Διονύση Σαββόπουλου είναι ως γνωστό αδερφή της οικοδέσποινας Καίτης Κουτσολιούτσου)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...