Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Λιάπης, Τομπούλογλου, Φιλιππίδης: Τρία «παιδιά» του Κώστα Καραμανλή μπλεγμένα με τη Δικαιοσύνη

Έντονη ανησυχία παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους καραμανλικούς κύκλους, με τα «χτυπήματα» στα... δικά τους παιδιά να καταφθάνουν με γοργούς ρυθμούς.


Άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να περάσουν ασχολίαστες οι συλλήψεις, οι καταγγελίες και τα προβλήματα με τον νόμο που μέσα σε λιγότερες από είκοσι μέρες απέκτησαν τρία σημαντικά, αλλά αποτραβηγμένα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ενώ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το ένα και μοναδικό τους κοινό σημείο... Και οι τρεις ήταν θερμοί υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή.


Πρώτος ο Μιχάλης Λιάπης, ξάδελφος, φίλος και «μαθητής» του Κώστα Καραμανλή. Έπειτα ο Χάρης Τομπούλογλου, από το 2000 και έπειτα δέχθηκε την αμέριστη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και εκείνος με την σειρά του αποτελούσε έναν από τους πιο σκληρούς πυρήνες του καραμανλικού μπλοκ με την ομάδα του στην Β' Αθηνών, τους «Τόμπηδες», πιστούς υποστηρικτές. Και το παζλ ολοκληρώνεται με τον, πρώην πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελο Φιλιππίδη.

Ο πρώην συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μέσα σ' ένα βράδυ συγκέντρωσε όλα τα πυρά επάνω του, με τον ίδιο να αρνείται να επιστρέψει νωρίτερα από δέκα ημέρες, όμως να δίνει την δική του εκδοχή για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Τράπεζας, μέσα από κάθε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας.

Έχουν ήδη συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από την παράδοση της ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κώστα Καραμανλή στον Αντώνη Σαμαρά και τα περισσότερα από τα τότε μεγάλα στελέχη και ονόματα γύρω στον τότε πρόεδρο του κόμματος να έχουν αποστασιοποιηθεί από την σημερινή Νέα Δημοκρατία. Τρία, όμως, από αυτά ξαναβγήκαν στην επιφάνεια, την ίδια ώρα που το καραμανλικό μπλοκ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.
Είχαν χάσει το μέτρο ή... δέχονται επίθεση;koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...