Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Με εκπλήξεις ο αρραβώνας του Ανδρέα Παπανδρέου - Τα κλαρίνα και η αλλαγή της τελευταίας στιγμής (Φωτό)!

Το γλέντι κορυφώθηκε με κλαρίνα - Αλλού περίμεναν το ζευγάρι οι φωτογράφοι και αλλού εμφανίστηκε - Το μενού του αρραβώνα και η στάση του Γιώργου Παπανδρέου...


Ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγό του Αντα, την κόρη του Μαργαρίτα αλλά και τους αδελφούς του, Νίκο και Αντρίκο, διασκέδασαν με την ψυχή τους στο σπίτι-κρησφύγετο που επιλέχθηκε για την εκδήλωση υπό το καθεστώς αδιάκοπου κυνηγητού των παπαράτσι.


Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή όλα έδειχναν ότι το τραπέζι των αρραβώνων θα γινόταν στο παραδοσιακό ταβερνάκι «Σοκάκι» -όπου το βράδυ της Παρασκευής είχε γίνει η πρώτη συνάντηση των δύο οικογενειών-, το πλάνο άλλαξε και επιλέχθηκε μία πολυτελής κατοικία στον παραδοσιακό οικισμό Κουτουλουφάρι.

Σύμφωνα με το ''Έθνος'' λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ κατέφθασαν ο Γιώργος Παπανδρέου και τα μέλη της οικογένειάς του. Αν και δημοσιογράφοι είχαν «ακροβολιστεί» στις οδούς μέσω των οποίων θα περνούσε η... πομπή, ο πρώην πρωθυπουργός και οι συγγενείς του κατάφεραν να φθάσουν στον προορισμό τους χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Η βραδιά κύλησε σε πολύ ζεστό κλίμα. Η 27χρονη Πωλίνα φορούσε ένα κομψό φόρεμα που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Σεμνή και γλυκύτατη, υποδέχτηκε με θέρμη τα πεθερικά της και τους συγγενείς του αρραβωνιαστικού της. Το τραπέζι των αρραβώνων πλούσιο. Στο μενού κυριαρχούσε η κρητική παραδοσιακή κουζίνα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι - ΦΩΤΟ από prismanews.gr


Ο Γιώργος Παπανδρέου έδειχνε να απολαμβάνει τη βραδιά. Ο πρώην πρωθυπουργός που εντυπωσίασε με την ευγένεια και την απλότητά του, αναχώρησε λίγο μετά τις 02.00 τα μεσάνυχτα, αφού ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για την όμορφη βραδιά που πέρασαν και έδωσε στο ζευγάρι τις θερμότερες ευχές του.

Η οικογένεια Παπανδρέου φέρεται να έχει στενοχωρηθεί από κάποια δημοσιεύματα που άφηναν να εννοηθεί ότι δεν εγκρίνει αυτόν τον αρραβώνα. Αντιθέτως, τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και η μητέρα του 32χρονου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την 27χρονη και την οικογένειά της και χαίρονται που βλέπουν τον γιο τους ευτυχισμένο.

Στην ταβέρνα «Σοκάκι» μάταια η ιδιοκτήτρια, η κυρία Κατερίνα, προσπαθούσε να πείσει τους δημοσιογράφους ότι το πλάνο είχε αλλάξει. «Εμείς κάναμε κανονικά όλες τις ετοιμασίες για να φάνε περίπου 50 άτομα. Περίπου στις 6 το απόγευμα μας ενημέρωσαν ότι θα πακετάρουμε τα φαγητά, θα φορτωθούν σε οχήματα με άγνωστο προορισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...