Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Μυστικό» γεύμα φέρνει κοντά ΔΗΜΑΡ και Γιώργο Παπανδρέου

Πολύς λόγος έγινε για το περίφημο γεύμα του Θόδωρου Μαργαρίτη της ΔΗΜΑΡ με το δεξί χέρι του Γιώργου Παπανδρέου, την Ρεγγίνα Βάρτζελη. Το Koolnews.gr αποκαλύπτει σήμερα το παρασκήνιο της συνάντησης. Επρόκειτο για ένα γεύμα που έλαβε χώρα πολύ πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, στο εστιατόριο «Κεντρικόν» πίσω από την παλιά Βουλή.


Ρεπορτάζ: Άγγελος Μόσχοβας / koolnews.gr

Το γεύμα αυτό έγινε εν γνώσει του Φώτη Κουβέλη και αποτελούσε την διακριτική προσπάθεια εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ να διατηρήσουν ζωντανούς τους διαύλους επικοινωνίας με το παπανδρεϊκό στρατόπεδο. Γνωρίζοντας ότι αρκετοί εξ αυτών επιδιώκουν τρόπο απεμπλοκής από την συνεργασία με την ΝΔ αλλά και διαφωνούν με επιλογές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Αγίου Κωνσταντίνου επιχειρούν να τους φέρουν πιο κοντά.


Άλλωστε ο Θ. Μαργαρίτης είχε κάνει πρόσφατα ένα «σινιάλο» και τους «11» (Σαχινίδη, Μωραΐτη, Όθωνα κλπ). Τα «ανοίγματα» είχαν και συνέχεια καθώς 3 ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι κ.κ. Σπύρος Δανέλλης, Άννυ Ποδηματά και Μαριλένα Κοππά (παρέστη και στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ) βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Αγ. Κωνσταντίνου. Αν συνυπολογίσουμε και την συνεργασία των πρώην υπουργών (και παπανδρεϊκών) κ.κ. Πάνου Μπεγλίτη και Χάρη Καστανίδη, με την ΔΗΜΑΡ καθίσταται σαφές ότι η προσπάθεια εισοδισμού αποφέρει καρπούς. Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε και η συνάντηση Μαργαρίτη-Βάρτζελη, χωρίς ωστόσο να μπουν σε ανατριχιαστικές… λεπτομέρειες. Επρόκειτο για κίνηση πολιτικής αβροφροσύνης, ασφαλώς με προεκτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...