Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται η κόντρα Καμμένου -Γεωργιάδη

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο τον Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτη Καμμένου με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη καθώς νωρίτερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά αντάλλαξαν βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς


Αποκορύφωμα της διαμάχης ήταν η δήλωση του κ. Καμμένου που έκανε λόγο για «κότες» που ζητάνε από την Βουλή να μην αρθεί η ασυλία τους όταν οι μηνύσεις του φτάνουν στη Δικαιοσύνη, απαντώντας στις καταγγελίες που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για το εξοχικό στην Ικαρία.


«Όταν πάω στη Δικαιοσύνη σαν κότες ζητάνε από τη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία τους». Για πρόσφατη υπόθεση μήνυσης του Π. Καμμένου κατά του κ. Γεωργιάδη, ο δεύτερος ζήτησε από τη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του.

Για την υπόθεση του ξενοδοχείου στην Ικαρία, για το οποίο ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι χτίστηκε με κοινοτική χρηματοδότηση, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι πρόκειται για 10 ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε η πεθερά του. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η επιχείρηση έκλεισε ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά και ότι έγινε έλεγχος το 2010.

Απάντηση Άδωνη:

«Εγώ ήρθα στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος δεν ήρθε και τα περί κότας τού τα επιστρέφω. Σε μια εβδομάδα στη δίκη για το σκάφος του να είναι στο δικαστήριο όχι να κρυφτεί πάλι. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε να μην αρθεί η ασυλία μου. Έχει περάσει η εποχή που λασπολογούσε τους πάντες. Ο γενναίος μόλις με βλέπει το βάζει στα πόδια» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...