Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μετά το σάλο ο Χριστογιάννης τα μαζεύει για τη «χουντική επανάσταση»: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσε τα λόγια μου

Με ανακοίνωσή του προσπαθεί να «μπαλώσει» τα όσα ανέφερε για την χούντα σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Χριστογιάνης, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα.


Ο βουλευτής της ΝΔ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ήταν και είναι πάντοτε απέναντι σε κάθε μορφή τυραννίας και κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η παράταξη στην οποία έχω την τιμή να ανήκω, αποκατέστησε τη δημοκρατία στην Ελλάδα και ήταν και είναι πάντοτε απέναντι σε κάθε μορφή βίας και τυραννίας.
Τις θέσεις αυτές υπερασπίζομαι σε κάθε περίπτωση.
Όποιοι, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, με διαστρεβλώσεις επιχειρούν λεκτικές αντιπαραθέσεις, αποβλέπουν σε ψεύτικες εντυπώσεις.
Παίζουν σε βάρος της Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Χριστογιάννης είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η χόυντα «την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση» επισημαίνοντας ότι «δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που με σκληρή ανακοίνωση καλεί τη Νέα Δημοκρατία να τον διαγράψει

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Δημήτρης Χριστογιάννης παραδέχθηκε ότι «υπήρξαν και υπάρχουν στελέχη στη Ν.Δ που συμπαθούν τη Χούντα και τους χουντικούς» και δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι «η Χούντα ήταν επανάσταση».
Αλήθεια, η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς συμφωνούν με τον βουλευτή τους ότι η κατάλυση της Δημοκρατίας από τη μισητή χούντα, στην περίοδο της οποίας έγιναν βασανιστήρια και δολοφονίες, ήταν επανάσταση για τη χώρα;
Αν όχι, οφείλουν να αποδοκιμάσουν και να διαγράψουν τον βουλευτή τους, ειδάλλως η ΝΔ του κ. Σαμαρά θεωρεί ότι «η χούντα ήταν επανάσταση».

ΠΑΣΟΚ: Ανατριχιαστική η δήλωση Χριστογιάννη

Από την πλευρά της η Ιπποκράτους χαρακτήρισε ανατριχιαστική τη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε το κόμμα του να τον επαναφέρει στην τάξη.

Αναλυτικά:

«Απαράδεκτη και ανατριχιαστική η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ ότι η χούντα ήταν επανάσταση.

Η ΝΔ οφείλει να αποδοκιμάσει άμεσα τις φιλοχουντικές απόψεις του βουλευτή της και να τον επαναφέρει στη τάξη»

Η ΔΗΜΑΡ για τη  φιλοχουντική έκρηξη του βουλευτή 

 Η ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι "στο δημοκρατικό τόξο δεν χωρούν απόψεις που θωπεύουν την επτάχρονη δικτατορία και εξωραΐζουν τον χαρακτήρα της" και κάλεσε επίσης τη ΝΔ "να αποδοκιμάσει άμεσα και κατηγορηματικά τη φιλοχουντική έκρηξη του βουλευτή της, Δημήτρη Χριστογιάννη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΒΙΝΤΕΟ-Βουλευτής ΝΔ: Η χούντα ήταν μια επανάσταση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...