Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Χαμός με τις δηλώσεις Αλ Σαλέχ πως αν βγει ο Τσίπρας θα μεταναστεύσει στο Παρίσι

Απείλησε με "ανένδοτο" από τη Γαλλική πρωτεύουσα για να πέσει η Χούντα της Αριστεράς, αλλά τώρα τα γυρνάει - Φταίνε τα social media και ο δημοσιογράφος που της έβαλε στο στόμα λόγια που δεν είπε - Σήμερα αποφάσισε πως "θα μείνει να παλέψει για μια καλύτερη χώρα"


Θύελλα έχει ξεσηκώσει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ που έχει αναγορεύσει τη μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι σαν προσωπική βεντέτα. Γι’ αυτό και δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει λάδι στη φωτιά των σχέσεων του ΠΑΣΟΚ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα όσα λέει ωστόσο σε συνέντευξή της στη σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ δίνουν νέες διαστάσεις στη σφοδρή αντιπαράθεσή της με την Κουμουνδούρου.

Η  επικοινωνιολόγος , προειδοποιεί ανοιχτά και σε δραματικούς τόνους τους ψηφοφόρους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει τυχόν επιλογή τους να δώσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές: «Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι» απαντά όταν ερωτάται τι θα κάνει σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι θα κάνει αγώνες στο Παρίσι – παρότι δεν ξέρει καλά γαλλικά, παρά μόνον γερμανικά! – για να… «πέσει η χούντα της αριστεράς»!

Η Αλ Σαλέχ προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που πάει να προκύψει συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και η Κουμουνδούρου βάλει βέτο για την ίδια τότε θα βάλει κι αυτή… βέτο για τον κ. Τσίπρα! «Το δικό μου θα είναι ισχυρότερο» λέει η Αλ Σαλέχ.

Η Αλ Σαλέχ εκφράζει τη στεναχώρια της για τις επιθέσεις που δέχεται, όπως λέει από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο υιοθετεί πλήρως την κατηγορία που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ότι εκτσογλανίζει την κοινωνία. Όσο για την αποκάλυψη των σκανδάλων έχει εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ: «Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε την υπόθεση Άκη και τώρα έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει όλες τις υποθέσεις, που έχουν οσμή σκανδάλου»!

Στο μεταξύ, σήμερα Κυριακή, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της, η
η επικοινωνιολόγος του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, σε παρέμβασή της σε τηλεοπτική εκπομπή προσπαθεί να ανασκευάσει τις δηλώσεις της, "χρεώνοντας" όλα όσα είπε στον δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη.

Έτσι δήλωσε πως : «Ο πανικός των social media τα έχει αλλάξει όλα. Για τα περισσότερα που με εγκαλούν, τα έχει πει ο δημοσιογράφος. Είναι μία χαλαρή συζήτηση και με διάθεση χιούμορ.Ο τίτλος “Θα μεταναστεύσω αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ” είναι επιλογή του δημοσιογράφου».

Η κυρία Αλ Σάλεχ συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι δε θα φύγει, αλλά θα μείνει για να παλέψει: «Για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να ένα καλύτερο αύριο, για μία καλύτερη χώρα», επισήμανε.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η πλάκα. Δε γελάμε όλοι. Πάλι ασχολούνται για το αν είμαι ηθική ή όχι. Με κατηγορούν ότι είπα για αριστερή χούντα, αλλά αυτά είναι λόγια του δημοσιογράφου δεν είναι δικά μου», τόνισε η κα. Αλ Σάλεχ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...