Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Θα ζητήσουν από Βουδούρη, Μουτσινά, Πανούση να παραδώσουν τις βουλευτικές έδρες

Πυρ και μανία με τους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη(Β’ Αθηνων) , Πάρι Μουτσίνα (Μαγνησίας) αλλά και και με τον Γιάννη Πανούση (Α Αθηνών) είναι πολλά κορυφαία στελέχη της ΔΗΜΑΡ…
Οι δύο πρώτοι , αρνήθηκαν να συνταχθούν με την κομματική γραμμή τόσο στην ψήφιση του Μνημονίου-3 όσο και στον Προϋπολογισμό ενώ ο κ. Πανούσης δεν εμφανίστηκε στην χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στην Βουλή επιβεβαιώνοντας την φημολογία ότι δεν συμφωνούσε με την υπερψήφιση του.
Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς , σημαντικά στελέχη του κόμματος θα ζητήσουν από τους τρεις βουλευτές να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους.
Αν και η γενικότερη τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ είναι εναντίον των διαγραφών, στις περιπτώσεις των τριών, υπάρχουν εισηγήσεις να αποδοκιμαστούν πολιτικά και ταυτόχρονα να τους ζητηθούν οι παραιτήσεις τους.
Άγνωστο παραμένει αν οι εισηγήσεις αυτές θα υιοθετηθούν από την πλειοψηφία των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και, φυσικά, ο τρόπος που θα αντιδράσουν οι τρεις βουλευτές στην περίπτωση που προκύψει τέτοιο ζήτημα.
Πάντως, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο εσωτερικό του κόμματος καθώς τα υπόλοιπα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θεωρούν ότι οι τρεις βουλευτές με την στάση τους , τους εκθέτουν και παράλληλα δημιουργούν διαλυτική εικόνα του κόμματος προς τα έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...