Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

O ποδοσφαιρόφιλος Σαμαράς άφησε... άφωνο τον Πλατινί

Γηραιότερος αισθανόταν ο Μισέλ Πλατινί όταν έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να αφήσει άφωνο τον πρόεδρο της UEFA, θυμίζοντάς του φάσεις από την ποδοσφαιρική καριέρα του που ο Γάλλος είχε ξεχάσει.


Οπως φάνηκε ο πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα... ποδοσφαιρόφιλος και με «γερή» μνήμη, σε βαθμό που αιφνιδίασε ολόκληρη την αποστολή της UEFA. 

«Κάτι γίνεται εδώ, δεν είναι λογικά αυτά τα πράγματα», είπε ένα από τα μέλη της, ο Τζιάνι Ινφαντίνο, όταν άκουσε τον κ. Σαμαρά να περιγράφει στιγμές από την καριέρα του Πλατίνι και γκολ που είχε πετύχει με τη φανέλα της Νανσί σύμφωνα με το Goal.


«Με κάνετε και αισθάνομαι μεγάλος. Και εσείς και ο συνεργάτης σας μου αναφέρετε πράγματα που έχω αρχίσει να ξεχνάω», του είπε αιφνιδιασμένος ο Γάλλος, που μπορεί να μην θυμόταν το δικό του παρελθόν αλλά είχε μία... έκλαμψη όταν χρειάστηκε να κάνει πλάκα σε κάποιον από τους παρευρισκομένους.

Ηταν όταν ο πρωθυπουργός στράφηκε στον Θεόδωρο Θεοδωρίδη, πλέκοντας το εγκώμιο του πατέρα του, Σάββα για τις εποχές που αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας. Εκεί ο Πλατινί έδωσε... πληρωμένη απάντηση, σχολιάζοντας: «Ναι, αλλά είχε φάει επτά γκολ από τη Γαλλία, αν και παραδέχομαι ότι η ομάδα του Κοπά και του Φοντέν ήταν καλύτερη από τη δική μου γενιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...