Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο Τσίπρας βλέπει μπάλα και φωτογραφίζεται με την φανέλα του Τσάβες


«Hasta la Victoria Siempre» εναντίον «Venceremos». Δεν πρόκειται για επαναστατικές ομάδες αλλά για ποδοσφαιρικές οι οποίες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα διαφορετικό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο της Νήαρ Ηστ, στην Καισαριανή με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη του πρώην πρόεδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες που πέθανε πριν από έναν χρόνο.  




Διοργανωτές ήταν η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το δήμο Καισαριανής στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποιήσης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες «Venceremoς» της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας «Corfu F.C» που αναμετρήθηκαν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.
Μάγεψαν με την παρουσία τους ακόμη κι αν η ηλικία τους ποδοσφαιρικά πια είναι περασμένη οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ηλίας Ατματζίδης, Σάββας Κωφίδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Νίκος Σαργκάνης.


Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους που παρακολούθησαν το ματς ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές και τα αναμνηστικά μπλουζάκια με τον Τσάβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...