Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο Τατσόπουλος μας αφήνει άφωνους: «Ημουν γατουλογ@@λης, στο τρίψιμο, στο σούξου μούξου...»

Άφωνους άφησε τους πάντες για μία ακόμη φορά ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας για τις «επιδόσεις» του στην προσωπική του ζωή.


Μιλώντας στο «Πρωινό μου» στο MEGA, ο βουλευτής προκάλεσε αίσθηση αναφερόμενος στην... τακτική προσέγγισης των συντρόφων του. Η αφορμή δόθηκε όταν μιλώντας για την κόρη του ανέφερε πως ήθελε πάντα να αποκτήσει ένα κορίτσι. 


Στην έκπληξη του παρουσιαστή, που τον αποκάλεσε φαλλοκράτη, ο κ. Τατσόπουλος απάντησε «Δεν ήμουν ποτέ φαλλοκράτης. Εγώ ακόμα και τότε ήμουν γατουλογαμούλης, στο τρίψιμο, στο σούξου μούξου! Πέσε πέσε πέσε... στο τέλος πήδαγες! Ποτέ δεν ήμουν ο macho τύπος».

Στη συνέντευξή του ο βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή και τη μεταξύ τους κόντρα έπειτα από την περιβόητη φράση για τη «μισή Αθήνα».

«Χέστ@@κα αν οι χρυσαυγίτες πουν ότι είμαι γκέι! Χέστ@@κα και τότε και τώρα και πάντα! Ξεκίνησαν να με λένε γκέι για να δικαιολογήσουν ότι εγώ δήθεν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είπα γκέι τον Κολοκοτρώνη. Για να δικαιολογήσουν κάτι τόσο τρελό, σου λένε γκέι είναι και ο ίδιος. Οπότε έπρεπε να αποδομήσω το δεύτερο ψέμα για να αποδομήσω και το πρώτο. Εκεί εγκλωβίστηκα και είπα αυτή τη φράση», ανέφερε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...