Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

ΚΝΕ: «Ο Έρωτας, Η Σοκολάτα, Ο ΣΥΡΙΖΑ και Ο ΣΕΒ»

«Ο Έρωτας, Η Σοκολάτα, Ο ΣΥΡΙΖΑ και Ο ΣΕΒ» είναι ο τίτλος του βίντεο που «ανέβασε« στο YouTube η Νεολαία του ΚΚΕ, σατιρίζοντας την προσέγγιση των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΕΒ με ολίγη από... Lacta


Στον... «πόλεμο χαρακωμάτων» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εν όψει της διπλής εκλογικής μάχης του Μαΐου, «ρίχνεται» και το ΚΚΕ, με έναν τρόπο, ο οποίος έγινε ήδη «viral» στο Διαδίκτυο -αν και, παραδοσιακά και εκ πεποιθήσεως, ο Περισσός δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter.


Αντλώντας έμπνευση από την «προσέγγιση» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του ΣΕΒ, η Νεολαία του κομμουνιστικού κόμματος, ΚΝΕ, έφτιαξε ένα βίντεο, που «ανέβηκε» στο YouTube και, με αφορμή τη σημερινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αναδεικνύει με έναν άκρως σατιρικό τρόπο τον... έρωτα του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο.

Στο βίντεο, με τίτλο «Ο Έρωτας, Η Σοκολάτα, Ο ΣΥΡΙΖΑ και Ο ΣΕΒ», η Νεολαία του ΚΚΕ χρησιμοποιεί φωτογραφίες από τη χθεσινή κοινή εμφάνιση των κ.κ. Τσίπρα και Δασκαλόπουλου σε εκδήλωση του tvxs.gr, αλλά και άλλες, από παλαιότερες συναντήσεις τους, επιχειρώντας να καταδείξει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά τα όσα λέει για κατάργηση του μνημονίου και τέλος στη λιτότητα, έρχεται ολοένα και πιο κοντά στις θέσεις του ΣΕΒ που, σύμφωνα με το ΚΚΕ, είναι αντιλαϊκές.

Χρησιμοποιώντας σαν «χαλί» στο οπτικό υλικό, την καμπάνια της Lacta για την ημέρα των ερωτευμένων και το μότο «Υπάρχει αγάπη», η ΚΝΕ εμφανίζει τους δύο άντρες ως... ερωτευμένο ζευγάρι, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι η προσέγγισή τους θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν γίνει κυβέρνηση, στην εφαρμογή πολιτικών λιτότητας, ανάλογων με αυτών που προωθεί σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται μια γελοιογραφία, που δείχνει τον κ. Τσίπρα με τον κ. Δασκαλόπουλο σε ένα τραπέζι να πίνουν με δύο καλαμάκια από το ίδιο ποτήρι και πιο μακριά δύο εργάτες να λένε: «Στα 'λεγα εγώ. Φαινόταν από την αρχή το πράμα»... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...