Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Bασίλης Λεβέντης: Μου έγινε νύξη να πάω στους 58 -Θα κατεβάσω ρολά, αρκεί να κλείσει και το ΠΑΣΟΚ

«Παρακολουθώ τις προσπάθειες που γίνονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Μου έγινε και νύξη από πλευράς των "58" για συνεργασία και τους απάντησα ότι δεν είμαι αντίθετος, αρκεί η συνεργασία αυτή να μην είναι το "αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς"», είπε μιλώντας στην τηλεόραση της Μακεδονίας Vergina TV ο πρόεδρος του κόμματος Ένωση Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.


Να μην έχουμε δηλαδή παράδοση των ευθυνών από την παλιά φρουρά στη νέα φρουρά, εξήγησε, λέγοντας πως «οι παλαιοί θέλω να φύγουν. Ο Σημίτης να είναι σε μία σύσκεψη, αλλά να πει εγώ δεν ξαναπολιτεύομαι. Το ίδιο να κάνουν οι Αποστόλης Κακλαμάνης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Σιφουνάκης και άλλοι», οι οποίοι θα λένε τη γνώμη τους σαν μία μικρή γερουσία μέσα στο κόμμα.

«Το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει. Να μην χρησιμοποιήσουν την κίνηση για να εξυπηρετήσει την επιβίωση κάποιων που πολιτικά έχουν ξοφλήσει», πρόσθεσε ο κ. Λενέντης.

«Θα κλείσω την Ένωση Κεντρώων, θα κατεβάσω ρολά, αρκεί να κλείσει και το ΠΑΣΟΚ, να κλείσει και ο Κουβέλης», είπε ακόμα, σημειώνοντας πως προϋπόθεση είναι «να κλείσουν όλοι οι λεγόμενοι κεντροαριστεροί και όσοι είναι πολλά χρόνια να μην ξαναπολιτευτούν και να παραδώσουν στη νέα γενιά την ευθύνη».

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...