Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Αγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Μουρούτη για τον «αναρχικό της καρπαζιάς»


Στα μαχαίρια βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη για τα αρχεία της ασφάλειας της Βουλής. Αφορμή η αποκάλυψητης ταυτότητας γνωστού μπλόγκερ, από τον κ. Μουρούτη.

Οπως αναφέρει και tovima μετά από ένα ατυχές σχόλιο για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης στο twitter από γνωστό μπλόγκερ, ο οποίος χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αποκάλυψε το όνομα του μπλόγκερ, χαρακτηρίζοντάς τον «αναρχικό της καρπαζιάς».

Στη συνέχεια τα σχόλια και οι ερωτήσεις προς τον κ. Μουρούτη έπεφταν βροχή. Ολοι ήθελαν να μάθουν πως ο Γιώργος Μουρούτης έμαθε την ταυτότητα του μπλόγκερ. Εκείνος απάντησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού ότι «ο ίδιος τη δήλωσε κατά την είσοδό του στη Βουλή για να δει τον κ. Τσίπρα».

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για μείζον θέμα σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της Βουλής στα οποία όπως φαίνεται ο κ. Μουρούτης έχει πρόσβαση και ζήτησε εξηγήσεις για το πως ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο των επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα.

Ο κ.Μουρούτης απάντησε ότι ίδιος δεν δήλωσε ότι έψαξε στην είσοδο της Βουλής για την αληθινή ταυτότητα του μπλόγκερ και επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «μείζον θέμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας, με τον θεσμικό του ρόλο, δέχθηκε τον "δημοσιογράφο"» αυτόν.

Η δήλωση Μουρούτη

«Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για να υποστηρίξει ότι δήθεν παρακολουθώ την κίνηση στα γραφεία τους. Είναι προφανές ότι ουδέποτε δήλωσα ότι "έψαξα στην είσοδο της Βουλής για την αληθινή ταυτότητα του γνωστού blogger, την ώρα που ο τελευταίος έπαιρνε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα".

Αντί, λοιπόν, να καταφεύγουν σε "ψεκασμένες συνωμοσιολογίες", θα μπορούσαν να ρωτήσουν τον πρόεδρό τους που τον δέχτηκε, τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο γραφείο των οποίων καμάρωνε ο μπλόγκερ, αλλά κυρίως τον ίδιο τον μπλόγκερ - "δημοσιογράφο" πιτσιρίκο, ο οποίος σε άρθρο του στο μπλογκ του αναφέρει ότι επισκέφθηκε τον κ. Τσίπρα στην Βουλή στις 25 Αυγούστου 2012, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες με τον κ. Τσίπρα από την Βουλή.

Μείζον θέμα είναι, ότι ο κ. Τσίπρας, με τον θεσμικό του ρόλο, δέχτηκε στη Βουλή τον "δημοσιογράφο" του UNFOLLOW που ξεδιάντροπα "αστειεύτηκε" με το αίμα των αθώων θυμάτων της Μαρφίν, γράφοντας επί λέξει την ημέρα του εμπρησμού "παιδιά η Μαρφίν ψάχνει για τρεις υπαλλήλους", και χθες την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στη Βοστώνη ότι: "ο Μαραθώνιος είναι επικίνδυνο αγώνισμα".

Σημασία έχει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή του ανακοίνωση, αποκαλύπτει ότι κρύβεται πίσω από το περιοδικό UNFOLLOW που δεν δίστασε, ανάμεσα σε τόνους λάσπης, να παρουσιάσει τον πρωθυπουργό "λιντσαρισμένο".

Αν οι επισκέψεις του εν λόγω κυρίου στη Βουλή και στο γραφείο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όταν μάλιστα διαφημίζονται από τον ίδιο, περιποιούν τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι θέμα δικό τους.

Τώρα, σε ό,τι αφορά την δήθεν "αποκάλυψη της ταυτότητας του blogger" αυτήν ο ίδιος την έχει διαφημίσει μέσω επίσημου δελτίου Τύπου που έχει αναπαραχθεί στις εφημερίδες από το 2007, όταν συμμετείχε στη συγγραφή θεατρικού έργου. Αν μετά άλλαξε άποψη και ντρεπόταν για τα γραφόμενά του, είναι θέμα του ιδίου...».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...