Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Επέστρεψε στη ΝΔ ο Αυγερινός

Περίπου έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία για να προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο οικονομολόγος Θανάσης Αυγερινός έκανε την… αντίστροφη διαδρομή.

Ο κ. Αυγερινός είχε σαρώσει σε σταυρούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 στην Περιφέρεια Αττικής, όπου ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Βασίλη Κικίλια, που ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης από τον σημερινό Περιφερειάρχη Ατικής Γιάννη Σγουρό.

Η μετακίνησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες είχε συνοδευτεί και από βουλευτική υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, στις εκλογές του Μαϊου και του Ιουνίου του 2012, σήμερα ωστόσο έκλεισε αυτή την παρένθεση και επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία.

Προηγήθηκε συνάντηση στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στη Συγγρού, με την παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Μανώλη Κεφαλογιάννη, του επικεφαλής της μείζοντος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής Βασίλη Κικίλια, και του αναπληρωτή του στον συνδυασμό, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Το παρασκήνιο “λέει” ότι ο Βασίλης Κικίλιας διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για την επιστροφή του Θανάση Αυγερινού στην κομματική στέγη της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...