Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η απίστευτη παραγγελία του Γιάννη Δημαρά που άφησε άναυδο τον σεφ της Βουλής: Ζήτησε γαριδομακαρονάδα με... σως πανσέτες


Οι μάγειρες στο εστιατόριο της Βουλής έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τις παραξενιές των βουλευτών αλλά αυτό που έπαθαν σήμερα δεν έχει προηγούμενο.

Στις τρεις μετά το μεσημέρι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς έφτασε στο εστιατόριο της Βουλής, έριξε μια ματιά στα φαγητά της ημέρας και τελικά αποφάσισε να παραγγείλει γαριδομακαρονάδα.

Μόλις όμως η παραγγελία έφτασε στο τραπέζι του ο κ. Δημαράς κοίταξε διερευνητικά το πιάτο και σε ένα λεπτό φώναξε το γκαρσόνι και του είπε: «Εγώ δεν παρήγγειλα αυτό. Πάρτο πίσω βγάλε τις γαρίδες και βάλε χοιρινές πανσέτες».

Εμβρόντητο το γκαρσόνι πήρε το πιάτο και πήγε στην κουζίνα. Μόλις είπε στον σεφ την επιθυμία του βουλευτή εκείνος κόντεψε να λιποθυμήσει.

«Εγώ τέτοιο πιάτο δεν πρόκειται να σερβίρω», είπε.

«Μα αυτό θέλει, τι να κάνω;» απάντησε το γκαρσόνι.

Σε δυο λεπτά κατέφθασε στην κουζίνα και ο ίδιος ο βουλευτής ζητώντας επιτακτικά να του φέρουν το πιάτο που ζήτησε.

«Μα να σας βάλουμε ξεχωριστά τις χοιρινές πανσέτες σε ένα άλλο πιάτο» επέμεινε ο σεφ . «Οχι, εγώ τις θέλω πάνω στη γαριδομακαρονάδα, ποιο είναι το πρόβλημα, εσύ θα το φας, εγώ θα το φάω» είπε αυστηρά ο κ. Δημαράς.

Μπροστά στην επιμονή του βουλευτή τελικά το πιάτο σερβιρίστηκε όπως το ζήτησε εκείνος.

Την όλη περιπέτεια του σεφ είδαν δημοσιογράφοι και βουλευτές που είχαν ανεβεί στο εστιατόριο για να παραγγείλουν και άκουσαν όλα όσα ειπώθηκαν με συνέπεια σε λίγη ώρα «τα νέα» να κυκλοφορήσουν στους διαδρόμους του κοινοβουλίου.



Πηγή:  | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...