Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Στα αζήτητα το ρετιρέ Καραμανλή στη Φιλοθέη, απέναντι από το Κολλέγιο

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ένας από τους πιο πλούσιους πολιτικούς, με 19 ακίνητα, μετοχές και καταθέσεις, βγάζει στο ενοίκιο το πατρικό του στη Φιλοθέη για 2.500 ευρώ αλλά δεν βρίσκει ενοικιαστή.

Η απουσία αγοραστών αλλά και ενοικιαστών έχει οδηγήσει στα αζήτητα ακόμη και το πατρικό του Κώστα Καραμανλή στη Φιλοθέη, ένα ρετιρέ 230 τετραγωνικών μέτρων σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας.

Το αρχικό ενοίκιο που ζητούσε ο πρώην Πρωθυπουργός ήταν 2.400 ευρώ τον μήνα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Εθνους της Κυριακής η τιμή έχει πέσει στα 2.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ στις σκέψεις του κ. Καραμανλή είναι και η πώληση, εφόσον βρεθεί αγοραστής.

Φαίνεται ότι ούτε το γεγονός ότι το ακίνητο έχει ιστορική αξία συγκινεί κάποιους, αφού η μίσθωση είναι 2.000 ευρώ το μήνα αλλά απαιτούνται μεγάλα ποσά για τη συντήρησή του.

Το 230 τετραγωνικών μέτρων διαμέρισμα στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας επί της οδού Μπιζανίου, απέναντι από το Κολέγιο, είναι γωνιακό, με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, WC, δωμάτιο υπηρεσίας. Εχει αυτόνομη θέρμανση, φυσικό αέριο και τζάκι, ενώ έχει υποστεί ριζική ανακαίμιση μέσα στο 2012. Στα υπέροχα της οικίας Καραμανλή είναι ένας εκπληκτικός κήπος, πισίνα, ιδιόκτητη ταράτσα και μπαλκόνι με υπέροχη θέα.

Το σπίτι αυτό κτίστηκε από τον πατέρα του Κώστα Καραμανλή Αλέκο, στη δεκαετία του '70.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...