Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

“Ο Καραμανλής δεν απουσιάζει, για να επιστρέψει”…


Μια ακόμη δήλωση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας για τον Κώστα Καραμανλή έρχεται να προστεθεί στη λίστα εκείνων που προηγήθηκαν, γύρω από τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού και επί 12 1/2 χρόνια αρχηγού της Κεντροδεξιάς, στο σημερινό πολιτικό σκηνικό.

Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος σχολίασε με νόημα στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” για τον Κώστα Καραμανλή: “Επιστρέφεις όταν απουσιάζεις. Ο πρώην πρωθυπουργός είναι παρών”.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας στις 21 Μαρτίου του 1997, διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου μέχρι τις εκλογές του 2000, και συγκρούστηκε με τους “βαρώνους” της Κεντροδεξιάς, για να χάσει τελικά τη θέση του, και να παραδώσει το καλοκαίρι του 2000 στον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Έκτοτε, η σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή πέρασε από… αυξομειώσεις, την περίοδο της διακυβέρνησης 2004-2009 όμως ο τότε πρωθυπουργός τον εμπιστεύτηκε δυο φορές σε υπουργικούς θώκους, στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και στο υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...