Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Γεωργιάδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ρωτούσε επί 4 ώρες και 47 λεπτά»

Αποκαλυπτικός ήταν το πρωί στον ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε  για τις συνεδριάσεις της Προανακριτικής Επιτροπής και την εργατικότητα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Αναφερόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Χθες, αφήσαμε την κυρία Κωνσταντοπούλου να κάνει όσες ερωτήσεις ήθελε στον κ. Μπάνο. Έκανε καταπληκτική δουλειά. Τέσσερις ώρες και 47 λεπτά! Με το χρονόμετρο! Για να πω την αλήθεια, είναι πολύ εργατική. Ξέρει πολύ καλά το φάκελο, είναι διαβασμένη, δεν μπορώ να πω κάτι σ’ αυτό και θέλω να είμαι δίκαιος. Απλώς χάνει το μέτρο και δεν μπορεί να αυτοσυγκρατηθεί».

Οσο για τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ο κ. Γεωργιάδης είπε: «ο κ. Τσίπρας έχασε την ψυχραιμία του. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί έναν βουλευτή για το επάγγελμά του; Αποδείχθηκε ότι δεν έχει πληρώσει το χαράτσι, αλλά δεν έχει καταθέσει και χρήματα στο ΚΕΘΕΑ. Ως υπερασπιστική γραμμή, ήταν ότι μένει στο νοίκι. Μα, στο πόθεν έσχες του έχει δηλωμένη ιδιοκτησία ένα ακίνητο 120 τ.μ. στην Κυψέλη. Το χαράτσι δεν το πλήρωσε λοιπόν και δεν κατέθεσε τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ. Είπε ψέματα και αντί να πει ότι θα καταθέσει τα χρήματα ή κάποια άλλη δικαιολογία, το γύρισε στον βιβλιοπώλη με την οκά. Δεν τον τιμά. Εάν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου πολιτικός είχε παρανομήσει – διότι το να μην πληρώνεις το φόρο είναι παρανομία – και είχε παραπλανήσει τον κόσμο, η πολιτική του καριέρα θα είχε σταματήσει εκείνη την ημέρα. Θα είχε παραιτηθεί και θα είχε πάει σπίτι του».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...