Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τα Νέα: Στενός συνεργάτης του Καμμένου ο μάρτυρας Τόμπρας στη δίκη με τον Αντρίκο


Η εφημερίδα Τα Νέα αναφέρει ότι ο μάρτυρας Κυριάκος Τόμπρας που εμφανίστηκε κατά την εκδίκαση της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου, δήθεν αυθόρμητα, είναι στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο δήθεν «αυθόρμητος» μάρτυρας είναι ο οικονομικός σύμβουλος και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος Κυριάκος Τόμπρας. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Τόμπρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν γνωρίζει τον Πάνο Καμμένο.

«Είναι τόσο κολλητός στο καμμενοσύστημα ώστε ο πρόεδρος τον τοποθέτησε στις 13 Ιανουαρίου στην κεντρική Προσυνεδριακή Επιτροπή. Τον κουβαλάει δε παντού (εξού και τον πήρε και στη δίκη επί της αγωγής Παπανδρέου, δεν εξηγείται αλλιώς), αν κρίνω από το γεγονός ότι σε μια συνάντηση που βρήκα στο Διαδίκτυο με τον υπηρεσιακό υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης λίγο πριν από τις εκλογές του Ιουνίου συνόδευε τον πρόεδρο Πάνο» γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα.

«Αν δεν έχει πέσει ακόμη φωτιά να τον κάψει (που έβαλε το χέρι του στο Ευαγγέλιο ότι δεν έχει σχέση και δεν γνωρίζει καν τον πρόεδρο Πάνο) υποθέτω ότι έχει υποπέσει στο αδίκημα της ψευδορκίας» καταλήγει το άρθρο.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...