Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Μανιτάκης σε Κωνσταντοπούλου: Αερολογείς και δεν έχεις να προτείνεις τίποτα

Μέχρι και τον ήπιο υπουργό Αντώνη Μανιτάκη κατάφερε να βγάλει από τα ρούχα του η Ζωή Κωνσταντόπουλου αγορεύοντας στην πρόταση αντισυνταγματικότητας για το νομοσχέδιο που καταργεί φορείς του δημοσίου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον κ. Μανιτάκη οτι παραβιάζει καμιά δεκαριά άρθρα του Συντάγματος και τον στόλισε με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Μόλις τελείωσε την ομιλία της πήρε το λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της απάντησε με απαξιωτικό ύφος «δεν αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στην κα Κωνσταντοπούλου. Η ιστορία μου και η πορεία μου είναι γνωστή και την έχει επαινέσει και η ίδια. Λυπάμαι που κάποιοι αερολογούν και συνταγματολογούν επειδή δεν έχουν να προτείνουν τίποτα αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Την απάντηση Μανιτάκη υποδέχθηκαν με έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα οι βουλευτές των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Την Ζωή Κωνσταντοπούλου που έλειπε από την αίθουσα σηκώθηκε να υπερασπιστεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος με αγενή τρόπο απευθύνθηκε στο κ.Μανιτάκη λέγοντάς του «Ποιος είστε κύριε; Ποιος είστε παρακαλώ; Θα μας κάνετε μαθήματα;»

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...