Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ψαριανός: Καλά που πήγε ΗΠΑ, Γερμανία ο Τσίπρας και δεν λέει... παπαριές


Με το δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, τα πρόσφατα ταξίδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αργεντινή.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, ο κ. Ψαριανός είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Τσίπρα: «Καλά έκανε και πήγε σε Γερμανία, ΗΠΑ και Αργεντινή, ώστε να δει τι γίνεται, να είναι πιο μετρημένος, πιο προσγειωμένος και δεν λέει παπαριές».

«Κάθε κόμμα έχει μενού, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπουφέ. Θα μιλήσω όταν τελειώσει το μπουφέ του Τσίπρα» πρόσθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σε άλλη απόστροφο των δηλώσεών του, ο κ. Ψαριανός καταλόγισε ατολμία στην κυβέρνηση να πάρει χρήματα από τους έχοντες.

«Από εκεί που μπορούσαμε δεν έχουμε ακουμπήσει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «στελέχη της κυβέρνησης ή του μηχανισμού δεν θέλουν και αυτοί που θέλουν -όπως ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός Οικονομικών- δεν μπορούν. 20% του κόσμου είναι σε συνθήκες στέρησης, όμως, από εκεί που θα μπορούσαμε να πάρουμε από την πρώτη στιγμή, δεν έχουμε πάρει τίποτα».

Παράλληλα, εκτίμησε πως έχουν γίνει "αστοχίες", όπως «ο ΦΠΑ 23% στην εστίαση ή η εξίσωση του φόρου στα καύσιμα στην ανώτερη τιμή», ενώ εμφανίστηκε αντίθετος σε νέα μέτρα. «Δεν μπορείς να πάρεις νέα μέτρα στον άστεγο, στον άνεργο, κανείς δεν αντέχει νέα μέτρα» ανέφερε ο κ. Ψαριανός.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...