Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ξηροτύρη και Αναγνωστάκης διέψευσαν τις...διαψεύσεις της Ρ. Μακρή...

Αμετανόητη εμφανίστηκε, χθες, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, πρωταγωνίστρια του θλιβερού επεισοδίου που σημειώθηκε στη Βουλή, όταν η ίδια στράφηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ, Σ. Βούλτεψη, και του πατέρα της, Γ. Βούλτεψη. 

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ρ. Μακρή επιχείρησε να διαψεύσει τους (πολυάριθμους) αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στη Σ. Βούλτεψη, ενώ επιχείρησε να διαψεύσει και το γεγονός ότι ο συνάδελφός της, Τ. Κουίκ ζήτησε συγνώμη από την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΝΔ εκ μέρους και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένου.

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή της με τη Ρ. Μακρή έδωσε όμως και η Σ. Βούλτεψη. 

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει τις διαψεύσεις της βουλευτού των ΑΝΕΛ, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε χαρακτηριστικά:

«Παραπέμπω στην ιστορική φράση του Γεωργίου Παπανδρέου: Ποιος το είπε αυτό; Η κυρία Μακρή; Τότε δεν έχει καμία σημασία».

Παρεμπιπτόντως, τις διαψεύσεις της Ρ. Μακρή... διέψευσαν χθες και δύο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που ήταν παρόντες στα γεγονότα.

Η Α. Ξηροτύρη επιβεβαίωσε πλήρως τα όσα έγιναν και επανέλαβε τι της είπε χθες: 

«Ως εδώ, κορίτσι μου. Γιατί μιλάς έτσι; Ξέρεις ποιος ήταν ο Βούλτεψης; Ξέρεις ότι ήταν αριστερός και αντιστασιακός; Εσύ τι είσαι; Υπερασπίζεσαι τη χούντα; Είσαι χουντική;».

Την ίδια επιβεβαίωση έκανε και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δ. Αναγνωστάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...