Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η βουλευτική...πολιτεία στην πιο πλούσια περιοχή της Αττικής


Περισσότεροι από 200 νυν και πρώην Βουλευτές είναι μέλη του Οικοδομικού Συνεταιρισμού που συνεχίζει να αναζητά εκτάσεις φιλέτα για τα 1500 συνολικά μέλη του και διαχειρίζεται μια σειρά από ακίνητα στην καρδιά της Πολιτείας και του Δήμου Κηφισιάς !

Ο οικοδομικός συνεταιρισμός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ιδρύθηκε πριν από 63 χρόνια και σκοπός του ήταν «η απόκτηση κατοικίας από τα μέλη του δια της διαθέσεως σε αυτά άρτιων οικοπέδων , κατάλληλων για την ανέγερση κατοικιών στις περιοχές Κοκκιναρά Κηφισιάς και Σκροπονερίου Βοιωτίας (Εκεί την "πάτησαν" Η περιοχή είναι γεμάτη κουνούπια και τα οικόπεδα ΔΕΝ πωλούνται αν και έχει σύγχρονη ρυμοτομία και όλες τις ανέσεις η περιοχή).

Από τους πρώτους που είχαν συμμετάσχει ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο αδελφός του Αχιλλέας , ο Κάρολος Παπούλιας και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ανάμεσα στα ονόματα είναι ο Αντώνης Σαμαράς ,ο Απόστολος Κακλαμάνης , ο Δημήτρης Σιούφας, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Δημήτρης Πεταλωτής, η Μαριέττα Γιαννάκου και πολλοί άλοοι. Που όμως δεν έχουν αγοράσει γη αλλά διατηρούν το δικαίωμα εφόσον βρεθεί άλλη έκταση στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...