Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

SMS Σαμαρά στον Άδωνι: Δεν ξέρω πώς, αλλά τρέλανες τους Τροϊκανούς, προχώρα μπροστά

Με ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θέλησε να συγχαρεί τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για την προσπάθειά του κατά της διαπραγμάτευση με την Τρόικα.


Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο πρωθυπουργός, την επομένη της συμφωνίας με τους εκπροσώπους των δανειστών, έστειλε SMS στον Άδωνι Γεωργιάδη, γράφοντάς του: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους είπες και τους τρέλανες. Προχώρα μπροστά». Το γεγονός αυτό «φούσκωσε σαν παγώνι» τον υπουργό Υγείας ο οποίος καμάρωνε από υπερηφάνεια.


Συγκεκριμένα έλεγε σε συνεργάτες του λέγοντας «να ξέρετε ότι με την Τρόικα τα πήρα όλα πάνω μου», ενώ την ίδια ώρα διέψευδε και κάθε φήμη που τον θέλει να παραιτείται από το χαρτοφυλάκιό του χαρακτηρίζοντας όλα όσα λέγονται ως «αστειότητες». «Πού να πάω;» έλεγε, απαντώντας σε όσους τον ρώτησαν εάν θα κατεβεί υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές.

Το ερώτημα πάντως για τους συνομιλητές τους παρέμενε: «Αλήθεια, τι είπες στους Τροϊκανούς και τους τρέλανες;». Δεν ήταν τίποτα άλλο από το... σαλάμι. Όταν δηλαδή γύρισε προς τον κ. Τόμσεν και του είπε σε μία δύσκολη φάση των διαπραγματεύσεων: «Δεν μου λες Πόουλ, από σαλάμι ξέρεις; Γιατί εάν ξέρεις και το φας ολόκληρο μπορεί και να πεθάνεις. Αν το κόψεις όμως σε φέτες θα το απολαύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...