Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Γεωργιάδης: «Φοιτητές μας μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό»

Eνας από τους φοιτητές τον αποκάλεσε «ηλίθιο» αλλά και «μπουμπούκα» που πουλάει βιβλία


Τη δική του απάντηση για τα όσα έλαβαν χώρα στο Imperial College του Λονδίνου έδωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα φοιτητών

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι μια ομάδα 30 ατόμων, από τα συνολικά 250 που βρίσκονταν στην αίθουσα, δημιούργησαν το πρόβλημα, κάνοντας λόγο για μια ομάδα φοιτητών από το Λονδίνο που «μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό».

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ένας από τους φοιτητές τον αποκάλεσε «ηλίθιο» αλλά και «μπουμπούκα» που πουλάει βιβλία.

«Αυτά δεν κάνουν κακό στον Γεωργιάδη, κάνουν κακό στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας και τόνισε ότι στην Ελλάδα, αν πήγαινε να τούς μιλήσει σε αμφιθέατρο ελληνικού Πανεπιστήμιου θα τον έδερναν!

«Εκεί όμως κάνανε φασαρία στην αίθουσα και μετά έκαναν τις κότες για θα είχαν να κάνουν με την αστυνομία που βρισκόταν στην είσοδο και θα είχαν κακά ξεμπερδέματα», είπε, προσθέτοντας ότι παρά τα όσα σημειώθηκαν, εκείνος μίλησε στο ακροατήριο επί 2,5 ώρες.

Μάλιστα, ο υπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει το επεισόδιο και στο Twitter, γράφοντας σήμερα ότι οι φοιτητές δεν του έκαναν τελικά ζημιά, αλλά κατόρθωσαν να μάθει όλη η Ελλάδα για την ομιλία του.

«Καλημέρα. Αυτοί οι χθεσινοί ήρθαν για να μου κάνουν ζημιά και κατόρθωσαν να μάθει όλη η Ελλάδα για την ομιλία στο Imperial», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Adonis Georgiadis στο Λονδίνο από stefanelonikitelo
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...