Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Γεωργία Λινάρδου: Από τον Γιάννη Δημαρά στον Σταύρο Θεοδωράκη


Ήταν ο άνθρωπος που θύμιζε στον Δημαρά να... ξυριστεί, πριν βγει στο ραδιοφωνικό «αέρα»!

«Talk of the town» έγινε σήμερα το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσίασε τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ηγετική ομάδα του νέου πολιτικού σχηματισμού.

«Talk of the town», ωστόσο, συγκεντρώνοντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε και η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσία, που οργάνωσε τη συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Θεοδωράκη και έφτασε μάλιστα στο σημείο να του «υπαγορεύει», με την παρότρυνση «συντομεύετε, παρακαλώ», ότι θα πρέπει να είναι πιο άμεσος και σύντομος στις απαντήσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.


Οι πιο... παρατηρητικοί θα αναγνώρισαν στο πρόσωπό της, τη Γεωργία Λινάρδου, η οποία παλαιότερα εργαζόταν στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash, αποτελώντας στην ουσία το «alter ego» του Γιάννη Δημαρά.

Χαμηλών τόνων, σοβαρή και ευφυής, η Γεωργία Λινάρδου έχαιρε της απολύτου εμπιστοσύνης του Γιάννη Δημαρά, ο οποίος, όπως θυμούνται παλιοί συνάδελφοί του, συνήθιζε να φτάνει στα γραφεία του ραδιοσταθμού, λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως περιγράφουν πολλοί, η Λινάρδου όχι μόνο οργάνωνε την εκπομπή, αλλά ήταν και εκείνη που υπενθύμιζε στον Γιάννη Δημαρά να... ξυριστεί, πριν βγει στο ραδιοφωνικό «αέρα»!

Η δημοσιογράφος εργάστηκε επίσης στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», την περίοδο που το «Ε» ήταν το... απόλυτο ένθετο περιοδικό στον κυριακάτικο Τύπο, αποτελώντας «must» για δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες.

Με διεισδυτικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένα άρθρα, η Γεωργία Λινάρδου ξεχώρισε στη δημοσιογραφία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βίωσε τόσο την άνοδο όσο και την πτώση του εκδοτικού συγκροτήματος Τεγόπουλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...