Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Νέο σόου Ταμήλου στη βουλή: Ηθελε να μιλήσει πρώτος στην Επιτροπή για να φύγει για τα Τρίκαλα

«Μαλλιά κουβάρια έγινε» για ακόμα μια φορά ο οξύθυμος Μιχάλης Ταμήλος με την πρόεδρο της υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων Διονυσία Αυγερινοπούλου.

Αφορμή για τον σημερινό καβγά ήταν το ότι ο κ. Ταμήλος ήθελε να μιλήσει πρώτος και η κα Αυγερινοπούλου δεν τον άφηνε γιατί ήθελε να τηρήσει τη σειρά των ομιλητών.

Η ώρα περνούσε, ο Μιχάλης Ταμήλος περίμενε υπομονετικά ώσπου ήρθε το ξέσπασμα καθώς έβαλε τις φωνές και αποχώρησε επιδεικτικά φωνάζοντας στην Πρόεδρο και τους υπαλλήλους της Γραμματείας ότι κάποιοι δεν τον αφήνουν να μιλήσει.

Λίγη ώρα αργότερα από την αίθουσα βγήκε η Πρόεδρος και βλέποντας τον γραμματέα της ΚΟ της Ν.Δ Θανάση Μπούρα τον κάλεσε κοντά της και του είπε «Κύριε γενικέ, έχουμε πάλι πρόβλημα με τον Ταμήλο. Τι να κάνω; Δεν πρέπει να είμαι καλυμμένη;Μήπως πρέπει να εξετάσουμε την αντικατάστασή του;» .

Ο Θανάσης Μπούρας συνέστησε ψυχραιμία άλλη η κα Αυγερινοπουλου μιλώντας με δημοσιογράφους άφησε να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει με τον Μιχάλη Ταμήλο.

Ο βουλευτής της ΝΔ από την πλευρά του ανέφερε ότι είχε κανονίσει να φύγει για τα Τρίκαλα στις 7 το απόγευμα και δεν μπορεί να καταλάβει την τυπολατρεία της πρόεδρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω βουλευτής της ΝΔ είναι εκείνος που παραπονιόταν για τις περικοπές στις αποζημιώσεις βουλευτών για συμμετοχή σε επιτροπές δηλώνοντας «Τι, θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα;».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...