Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ποιά είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε σε τηλεοπτικό πάνελ με μπλούζα της μαμάς της και μαλλιά από φυσούνα


«Τι συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών! Οι μπλούζες και ασορτί ζακετάκια μοιάζουν σαν να έχουν πλεχτεί με βελονάκι. Και δεν μιλάμε βέβαια για τα fashionable «βελονάκια» των seventieς, τα περίφημα crochet».

Οπως γράφει η Σίβυλλα στο Βήμα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέση χάρισε εξαιρετικά μαθήματα στιλ με την ενδυματολογική της επιλογή. Καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή επέλεξε πουλόβερ σε γκρι αποχρώσεις το οποίο μάλλον θα πρέπει να είχε δανειστεί από την ντουλάπα της μαμάς της.

Ούτε ακόμα αυτή η κ. Παπαρήγα του... πολυαγαπημένου στον ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε. δεν θα είχε προχωρήσει σε τέτοιου είδους ενδυματολογικές επιλογές. Η Αλέκα το τελευταίο διάστημα μάλιστα τοποθετεί με αριστοτεχνικό τρόπο στα μάτια της το eye liner.Σε σύντομο χρονικό διάστημα είμαι σίγουρη ότι θα ξεπεράσει στην ... εφαρμογή smoky eyes και αυτή την λάτρη του «είδους» Καρίν Ρόϊτφελντ. Το πουλόβερ της κ.Ιγγλέση θα μείνει πραγματικά στην ιστορία. Όπως και το κατσαρό μαλλί το οποίο μόνο οι γνωστές «φυσούνες» των hair dressers μπορούν να δημιουργήσουν, αναφέρει η γνωστή στήλη στο Βήμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...