Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Καθαίρεσαν τον Τζήμερο από το κόμμα του!

«"Από εδώ και στο εξής, ο κ. Τζήμερος εκφράζει μόνο τον εαυτό του». Με αυτό το σχόλιο στο protothema.gr στέλεχος της «Δημιουργίας Ξανά» ανακοίνωσε την απόφαση κορυφαίων μελών του κόμματος να καθαιρέσουν τον μέχρι πρότινως πρόεδρο Θάνο Τζήμερο και από τη θέση του Διευθυντή επικοινωνίας που κατείχε στον πολιτικό φορέα.

Αιτία, ήταν το προκλητικό σχόλιο του κ. Τζήμερου για τα παιδιά που πέθαναν στη Λάρισα από αναθυμιάσεις, καθώς δεν είχαν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης. Για την ακρίβεια, ο κ. Τζήμερος σε ένα tweet που θεωρήθηκε άκρως ειρωνικό -ορισμένοι είπαν ότι δεν σέβεται την μνήμη των νεκρών- για τους άτυχους φοιτητές έγραψε: «οι νέοι ήταν θύματα και του φόρου και της παιδείας καθώς κανείς δεν τους δίδαξε τις ιδιότητες του μονοξειδίου του άνθρακα».

Ήδη στο νέο κόμμα γίνονται συζητήσεις ακόμα και για το ενδεχόμενο να υπάρξει οριστική διαγραφή του κ. Τζήμερου, λόγω και των αντιδράσεων. Ας μην ξεχνάμε πως στις εσωκομματικές εκλογές ήδη ο sui generis διαφημιστής απειλείται από την ισχυρή υποψηφιότητα του κ. Άγγελου Μπαρμπαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...