Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ζωή προς Μαρκογιαννάκη: «Είστε χυδαίος»…


Σε σόου μετετράπη, γι’ άλλη μια φορά, η Προανακριτική…


Αγριος καβγας ξέσπασε ξανά στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ. Πρωταγωνιστές και πάλι οι συνήθεις ύποπτοι Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο… πρόεδρος της Επιτροπής διέκοψε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που εξέταζε τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη, λέγοντας πως είχε ξεπεράσει τα είκοσι λεπτά που είχε στη διάθεση της. Ο πρόεδρος της Επιτροπής έδωσε τον λόγο στον κ. Δρίτσα, ο οποίος αρνήθηκε να τον πάρει και τον κατηγόρησε για προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας.

Η ένταση μεταφέρθηκε και έξω στους διαδρόμους με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας να κάνει λόγο για σχεδιασμένο πραξικόπημα. «Είναι δολοπλόκοι» πρόσθεσε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου σε έξαλλη κατάσταση φώναζε «είστε χυδαίος» και κατηγορούσε για συγκάλυψη τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και έκανε λόγο ακόμα και για πραξικόπημα. «Θα απολογηθείτε για υπόθαλψη και συγκάλυψη εγκληματία», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως δεν θα αφήσει κανένα να μετατρέψει την Προανακριτική σε σόου. ε να ουρλιάζει με τον Δρίτσα, τον κατηγορεί για συγκάλυψη
πηγη iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...