Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Δημήτρης Ρίζος – Γιατί έδερνα συνέχεια τον Απόστολο Κακλαμάνη

Τις εποχές που, ως μέλος της νεολαίας ΕΡΕ, συνήθιζε να ξυλοφορτώνει Απόστολο Κακλαμάνη, θυμήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Ρίζος, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής αναφέρθηκε στο παρελθόν του με τον σημερινό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτός ο ευσταλής τύπος έτρωγε το περισσότερο ξύλο από μένα, ένα κεφάλι κοντύτερός του» σημειώνει ο δημοσιογράφος και συνεχίζει: «Πώς και πότε συνέβη αυτό; Μα όταν ήμασταν και οι δυο νεαροί φοιτητές».

Το δικό μου στέκι ήταν τα γραφεία νεολαίας της ΕΡΕ στη Στοά Νικολούδη, στην Πανεπιστημίου, απέναντι από το Πανεπιστήμιο. Και ο Απόστολος επικεφαλής της Νεολαίας της Ένωσης Κέντρου, που πρωτοστατούσε στο πανεπιστήμιο. Κάθε μέρα λοιπόν ξεσπούσαν φοιτητικά επεισόδια. Και το σκηνικό ήταν πάντα το ίδιο. Εφορμουσαμε εμείς από τα γραφεία της ΕΡΕΝ και πλακωνόμασταν με τους νεολαίους Κεντρώους. Κι εγώ προτιμούσα να ξυλοκοπώ τον αρχηγό τους» συνεχίζει ο κ. Ρίζος.

Τέλος, συμπληρώνει πως: «Την εποχή εκείνη έκανα εντατικά μαθήματα τζούντο με καθηγητή μου τον συνάδελφο δημοσιογράφο Καράγιωργα. Και είχα κατακτήσει και τη μαύρη ζώνη. Ετσι, ο ψηλός και δυνατός Απόστολος Κακλαμάνης υπήρξε εύκολος αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...