Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ακροδεξιοί απείλησαν και προπηλάκισαν τον Νίκο Μπίστη

Φραστική επίθεση από ακροδεξιούς κατήγγειλε ότι δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας, ενώ περπατούσε σε δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, ο Νίκος Μπίστης.

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα έξω από θέατρο Χυτήριο όπου σημειώθηκαν επεισόδια από Χρυσαυγίτες και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων που αντιδρούσαν στο «ανέβασμα» της παράστασης «Corpus Christi» το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είχε υπερασπιστεί με σθένος «το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργίας».

«Φαίνεται πως η δράση του αυτή ενόχλησε αυτούς που επιθυμούν ένα καθεστώς με τους δικούς τους κανόνες, χωρίς ελευθερίες και δικαιώματα», συνεχίζει η ΔΗΜΑΡ στην ανακοίνωσή της.

«Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μάρτυρες απροκάλυπτων επιθέσεων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ακροδεξιούς τραμπούκους κατά δημοκρατικών πολιτών», προσθέτει και καταλήγει: «Τους λέμε ότι η δική μας Δημοκρατία δεν φοβάται. Θα δώσει απαντήσεις, όπως έδινε πάντα σε εποχές που οι νοσταλγοί του φασισμού, έκαναν κάθε τι για να την υπονομεύσουν».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...