Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

-Κωνσταντοπούλου: Τελειώσατε κύριε πρόεδρε; -Νεράτζης: Το θέμα είναι να τελειώσετε εσείς κυρία μου

Για ακόμα μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε παράσταση για ένα ρόλο στην επιτροπή θεσμών κατά την εξέταση του Φιλίππου Σαχινίδη για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ ρωτώντας για σχεδόν μια ώρα τον πρώην υπουργό αν ξέρει και τι ξέρει για την περίφημη λίστα.

Στην επίμονη απάντηση Σαχινίδη ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα η κυρία Κωνσταντοπούλου επανέρχονταν με βροχή ερωτήσεων με αποτέλεσμα να φουντώσει η αντιπαράθεσης της με τον πρόεδρο της επιτροπής Τάσο Νεράτζη.

Νεράτζης: Επιτέλους κυρία μου, ρωτάτε επί 42 λεπτά και έχετε κάνει 7 γύρους ερωτήσεων έλεος.

Κωνσταντοπούλου: Αντί να επιπλήττετε εμένα θα έπρεπε να το κάνετε για τον υπουργό που δεν απαντάει σε τίποτα.

Νεράτζης: Σας λέω, πόση ώρα ρωτάτε γιατί κάτι έντυπα φιλικά σε σας λένε ότι σας φιμώνουμε κιόλας, αν είναι δυνατόν! 61 λεπτά ρωτούσατε τον Παπακωνσταντίνου την προηγούμενη φορά.

Κωνσταντοπούλου: Τελειώσατε κύριε πρόεδρε;

Νεράτζης: Το θέμα είναι να τελειώσετε εσείς κυρία μου

Κωνσταντοπούλου: Χαίρομαι που αποκαλύπτεστε κύριε πρόεδρε

Νεράτζης: Και εσείς συγκαλύπτεστε κυρία μου

Μπροστά σ´αυτή την ένταση ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης έλαβε το λόγο, επιτέθηκε στην κυρία Κωνσταντοπούλου και μετά αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Κακλαμάνης: Σας παρακολουθώ να απευθύνετε κατηγορητήριο σαν να είστε στην τηλεόραση κυρια Κωνσταντοπούλου. Επιτέλους σεβαστείτε μας

Νεράτζης: Η κυρία δεν θα ρωτήσει άλλο, έλεος πια!

Κακλαμάνης: Είμαι τόσο χρόνια σ' αυτή την επιτροπή και ντρέπομαι να ευτελίζεται έτσι από την Κωνσταντοπούλου. Αποχωρώ και έχετε και σεις ευθύνες γι' αυτή την εικόνα κύριε πρόεδρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...