Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Όταν ο Τσίπρας συνάντησε μια… βραζιλιάνα από τη Νάξο!


Ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Μπραζίλια βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί με 4 συνοδούς, οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι να κουβαλήσουν τις αποσκευές του Τσίπρα και του επιτελείου του. 

Ο πρεσβευτής όντως υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο, η κουστωδία πήγε στο χώρο των αποσκευών και εκεί, ο πρεσβευτής είδε τον Αλέξη Τσίπρα να παραλαμβάνει ο ίδιος τη βαλίτσα του και να την κουβαλάει μόνος του, παρά τις προσφορές των συνοδών της πρεσβείας να αναλάβουν εκείνοι… το βάρος.

Μία ημέρα, μετά, δηλαδή χθες, και αφού ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είχε αφήσει τη… βαλίτσα του στο ξενοδοχείο, όργωνε τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Βραζιλίας και είχε απανωτές συναντήσεις με βουλευτές αλλά και υπουργούς της χώρας.

Στη συνάντησή του με την βουλευτίνα Ειρήνη Κορρέ Λόπεζ, είχε… κάπως περισσότερα να πει. Η εν λόγω βουλευτίνα έχει ελληνική καταγωγή και, μάλιστα, αποκάλυψε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως κατάγεται από τη Νάξο, ενώ τον ρωτούσε αν όλα στο νησί της… πάνε καλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κορρέ Λόπεζ ήταν συγκρατούμενη της νυν προέδρου της χώρας, Ντίλμα Ρούσεφ, κατά τη διάρκεια της χούντας στη Βραζιλία.



Πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...