Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τώρα και... επισκέπτης καθηγητής ο Γιώργος Παπανδρέου στο Harvard

Τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στις ΗΠΑ ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Harvard και συγκεκριμένα στο John F. Kennedy Shcool of Government .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, ο κ. Παπανδρέου θα διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής για το φθινοπωρινό εξάμηνο και θα ασχοληθεί με ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, όπως η οικονομική κρίση, τόσο η ελληνική, όσο και η ευρωπαϊκή. Ο πρώην πρωθυπουργός θα αναλύσει και τις επιπτώσεις της κρίσης, τις αδυναμίες και τις θεσμικές ελλείψεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συναντήσεις με ομάδες μαθητών, θα ηγηθεί γκρουπ συζητήσεων για θέματα της επικαιρότητας και ειδικότερα της πολιτικής ζωής. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα διδάξει «δημόσια πολιτική» στους φοιτητές του Harvard.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως για το διάστημα των έξι μηνών που θα παραμείνει στις ΗΠΑ ο Γιώργος Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση της Αχαΐας στην Βουλή, καθώς είναι ο μοναδικός βουλευτής του κόμματος στον νομό.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...