Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτοψία για τη νεανική ανεργία

Στη νέα εκπομπή του Alpha, Αυτοψία, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι πολιτικοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες φλεγόντων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων. Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με προβλήματα που αναζητούν λύση, ενώ η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Η εκπομπή ολοκληρώνεται στο στούντιο όπου ακολουθεί συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.

Νέοι χωρίς μέλλον, νέοι χωρίς προοπτική: Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, η Αυτοψία ανοίγει τον φάκελο νεανική ανεργία. Ο Αντώνης Σροίτερ και οι Παύλος Γερουλάνος, Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού και Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καραμέρος, Υποψήφιος Βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και Ρένα Δούρου, Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., συναντούν νέους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης και πτυχιούχους που ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό και συνομιλούν μαζί τους. Ποια καυτά ερωτήματα θέτουν οι νέοι στους πολιτικούς και τι απαντήσεις παίρνουν από αυτούς;

Στη συζήτηση στο στούντιο, εκτός των τεσσάρων υποψήφιων βουλευτών, συμμετέχει και ο Βασίλης Καπερνάρος, Υποψήφιος Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αυτοψία, την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...