Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η Αλίκη Αρβανιτίδη στη Β’ Αθηνών με το ΛΑΟΣ

Η Αλίκη Αρβανιτίδη είναι υποψήφια Βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Αθηνών για τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012,με τον ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα από πατέρα Μηχανικό-Ηλεκτρολόγο και μητέρα Δημόσιο Υπάλληλο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1979 ασκεί τη μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα.

Εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας κατά την τετραετία 1998-2002 όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πνευματικού, Πολιτιστικού Κέντρου και του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, με σημαντική δράση στις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Διετέλεσε επίσης εκπρόσωπος του Δήμου Γλυφάδας στην ΚΕΔΚΕ κατά την ως άνω τετραετία.

"Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι απ’ τις κρισιμότερες στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Αυτές θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας, το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας" λέει η Αλίκη Αρβανιτίδη και επισημαίνει: "Η πολιτεία χρειάζεται νέα πρόσωπα, άφθαρτους πολιτικούς, που θα υποστηρίξουν τα δίκαιά της και θα ορθώσουν το ανάστημά τους στους ξένους οικονομικούς «κατακτητές», θέτοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της πατρίδας. Επειδή ανήκω σ’ αυτούς τους πολιτικούς, γι’ αυτό και ζητώ να με τιμήσετε με τον σταυρό προτίμησής σας. Να είστε βέβαιοι ότι κι εγώ θα τον τιμήσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...