Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γιατί έδειχνε άνετος ο Μανόλης Κεφαλογιάννης;

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου, δύο είναι οι υποψήφιοι στο Νομό Ηρακλείου που δεν προβληματίζονται καθόλου με την εκλογή τους: ο ένας είναι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, που ως γνωστό δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης και ο άλλος είναι ο Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Ο οποίος αφού είδε να κλείνει έτσι όπως έκλεισε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, χωρίς δηλαδή το αντίπαλον δέος, μια υποψηφιότητα δηλαδή, που θα του δημιουργούσε πρόβλημα στην πρωτιά του, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Και να το δείχνει κίολας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Κι αφού εξασφάλισε την πρώτη θέση, είπε με τον τρόπο του να επιβάλει και τη δεύτερη θέση!

Και εξηγούμαι: στη σημερινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, με αστειάκια, πλακίτσες και εμφανή υποννοούμενα ο χαλαρός και άνετος Μανόλης,ήθελε με τρόπο να δείξει την προτίμηση του στο βετεράνο Γιώργο Δεικτάκη, με τον οποίο άλλωστε αποτέλεσαν και...παλιοσειρές στα περασμένα χρόνια του κοινοβουλευτικού, κοινού τους βίου!

Σωστό: κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Με τόσους νέους υποψήφιους, όπως ο Ματαλλιωτάκης, ο Σενετάκης και ο Παπαδάκης, δεν είναι και δύσκολο να σου προκύψει ένας νέος Αυγενάκης και μετά να...τρέχεις! Οπότε κάλλιο γαϊδουρόδενε...παρά γαϊδουρογύρευε!


 cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...