Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Το "ρουσφέτι" που έφερε τη Βίκυ Σταμάτη στο δρόμο του Άκη - Τώρα και αυτό ελέγχεται!

Ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης εμπλέκεται μέσω του εισαγγελκού πορίσματος στις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Παναγιώτης Σταμάτης είχε προσληφθεί επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου ως γυμναστής στη Σχολή Ικαρών και όπως λένε οι φήμες αυτή η πρόσληψη είχε σταθεί αφορμή της γνωριμίας του τότε ΥΕΘΑ με τη κα.Σταμάτη.

Όπως έλεγαν οι πληροφορίες εκείνης της εποχής η κα.Σταμάτη είχε επισκεφθεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ για να του ζητήσει να τοποθετηθεί ο αδελφός της στη θέση του προπονητή ποδοσφαίρου της Σχολής Ικάρων και ο Α.Τσοχατζόπουλος είχε δείξει ενδιαφέρον για να ικανοποιηθεί το αίτημά της.

Μετά από αυτή την επαφή η σχέση διατηρήθηκε,”φούντωσε” και κατέληξε στο γάμο στο Παρίσι ,ο οποίος ήταν και η αρχή του τέλους του πρώην παντοδύναμου υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα ο αδελφός Σταμάτης εμπλέκεται καθώς σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα έχει βάλει υπογραφές ως καταθέτης.

“Στην πλειονότητα των αποδεικτικών ως ονοματεπώνυμο καταθέτη αναφέρεται “Παναγιώτης Παπαλιάκος”. Προφανώς τα στοιχεία αυτά (ανύπαρκτου προσώπου) χρησιμοποιούσε ο Παναγιώτης Σταμάτης – Παπαλιάκου είναι το επώνυμο της πρώην συζύγου του – προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτή η πραγματική του ταυτότητα λόγω της σχέσης του με την Βασιλική Σταμάτη”, γράφει το εισαγγελικό πόρισμα.

Ακόμη στο πόρισμα αναφέρεται πως η Βασιλική Σταμάτη είχε λογαριασμό σε τράπεζα στην οποία όλες οι αποδείξεις πήγαιναν σε σπίτι στην Αργυρούπολη το οποίο είχε δηλώσει ως κατοικίας της. Όμως στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε ο αδελφός της Παναγιώτης.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ακόμη πιο συνταρακτικά στοιχεία από τις εισαγγελικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...