Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο πανικός, ο Νιόνιος και το παράπονο του Βενιζέλου!

Το κλειστό Γυμναστήριο στο Λίντο μπορεί να μη θύμισε παλιές εποχές και δόξες του ΠΑΣΟΚ, αλλά πολλοί θα πουν πως στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, ήταν αρκετοί, που έδωσαν το "παρών" στο προσκλητήριο της παράταξης. Άσε που όπως μου εξομολογήθηκε άνθρωπος που παρακολουθεί χρόνια τα...Πασοκικά, οι "πράσινοι" ξέρουν να παίρνουν δύναμη από τις αδυναμίες τους και μην εκπλαγείς, μου έλεγε,  αν το μικρόν της συγκέντρωσης, λειτουργήσει συσπειρωτικά για τους Πασόκους!
Πάντως, κι ο Βενιζέλος δεν ικανοποιήθηκε από όσα είδε. Άνθρωπος μου, τον άκουσε να λέει πως "Είναι θλιβερό για έναν ομιλητή να μιλάει και να βλέπει άδειες εξέδρες", αλλά εκείνο που τον ενόχλησε είναι όχι τόσο η προσέλευση, αφού από τους πάντες κρίνεται ικανοποιητική, αλλά η χωροταξία και το στήσιμο της, που δεν διεκδικεί δάφνες επαγγελματισμού!
Κι αν για τη συγκέντρωση όλοι αναγνωρίζουν το δύσκολο έργο που έφερε εις πέρας ο γραμματέας Μιχάλης Παπαδάκης, ως προς το τελικό αποτέλεσμα, τα πυρά στρέφονται στον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό Διονύση Παναγιωτάκη, σύζυγο της τηλεοπτικής Σελήνης και παλαιάς Υφυπουργού Ελένης Κούρκουλα, που έστησε όπως έστησε το χώρο τηλεοπτικά.
Πάντως εκείνος που έκλεψε την παράσταση, ήταν ο εκφωνητής, που έδινε το τέμπο και που έδειχνε να μην έχει επαφή ούτε με το χώρο ούτε μ΄αυτό που έκανε, ενώ ο...χαμός έγινε όταν εκφώνησε τα ονόματα και φτάνοντας στο όνομα του πρώην Δυπεάρχη έκανε λόγο για τον υποψήφιο Καρατζή...Πανικός!
Το τι πανικός επικράτησε, σ΄όσους το κατάλαβαν, δεν περιγράφεται!


 cretalive.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...