Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Καταγγέλλει σπίλωση η Σκοπούλη

"Ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στην επιστημονική έρευνα του συζύγου μου Καθηγητή Χαράλαμπου Μουτσόπουλου και της λήψης μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού του δυτικού Νείλου", δηλώνει η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα

Ειδικότερα και σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η κ. Σκοπούλη φαίνεται να χορηγεί με 300.000 ευρώ χωρίς διαγωνισμό την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Roche, η οποία μάλιστα έχει χρηματοδοτήσει το σύζυγο της καθηγητή Χαράλαμπο Μουτσόπουλο με 365.000 ευρώ για το ερευνητικό του έργο.

"Όποιος προσπαθεί να συσχετίσει τα άσχετα είναι τουλάχιστον κακόπιστος και δόλιος", τονίζει η υφυπουργός Υγείας, διευκρινίζοντας ότι "η συγκεκριμένη ανάθεση είχε κατεπείγοντα χαρακτήρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία εντός του απαιτούμενου για την αποτελεσματικότητά της χρόνου και με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος"¨.

"Καταγγέλλω κάθε προσπάθεια σπίλωσης του έργου μου που αποσπά την προσοχή μας από την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Δημόσιας Υγείας", καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...