Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τατσόπουλος: Τι μαλακίες γράφεις πάλι μωρή @γ@μητη πουστ@ρ@

Σε μια προσπάθεια να προλάβει τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, έκανε μια άκρως προκλητική και ειρωνική ανάρτηση το Σάββατο στο Facebook, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε... πλήθος σχολίων.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του κ. Τατσόπουλου έχει ως εξής: «Τι μαλακίες γράφεις πάλι μωρή αγάμητη πουστάρα? Γι' αυτό σε πληρώνει ο ελληνικός λαός, λαμόγιο, για να κοπροσκυλιάζεις και να γράφεις μαλακίες? Τρέχα να πάρεις πίπα από κανένα Πακιστανό, ξεκωλιάρη. Φτύνω στον τάφο σου. [Λέω εφεξής να μην χρονοτριβώ με νέες αναρτήσεις και να περνώ κατ' ευθείαν στα συνοδευτικά σχόλια]».

Το σχόλιο αυτό ξάφνιασε τους διαδικτυακούς φίλους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αμέσως αντέδρασαν, άλλοι έκπληκτοι, άλλοι κριτικάροντάς τον με αποτέλεσμα ο κ. Τατσόπουλος να επανέλθει με νεότερη επεξηγηματική ανάρτηση, λέγοντας πως η προηγούμενη ανάρτησή του δεν αποτελεί σχόλιο, αλλά το «ρεζουμέ εκατοντάδων σχολίων» που λαμβάνει καθημερινά.

Συγκεκριμένα έγραψε πως «για όσους δεν κατέστη απολύτως σαφές: το υβριστικό σχόλιο που ανάρτησα δεν είναι ΕΝΑ σχόλιο, αλλά το ρεζουμέ εκατοντάδων σχολίων που λαμβάνω καθημερινά ανεξαρτήτως του περιεχομένου της εκάστοτε δικής μου ανάρτησης.

Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί πολλούς από εσάς να μην αφορά το τι είδους σχόλια λαμβάνω, αλλά αντιληφθείτε κι εσείς, επιτέλους, ότι στο δικό μου προφίλ δικαιούμαι με τη σειρά μου να σχολιάζω οτιδήποτε με αφορά. Μπορείτε κάλλιστα να απαλλαγείτε από το μαρτύριο να διαβάζετε τις αναρτήσεις μου με ένα απλό κλικ. Απευθύνομαι φυσικά στους καλοπροαίρετους -για τους κακοπροαίρετους ή τους διαταραγμένους γνωρίζω πως οι παραινέσεις μου περιττεύουν. Καλή σας μέρα».


Λίγες ημέρες πριν τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αναρτήσει ένα άλλο σχόλιο στη σελίδα του στο Facebook με το οποίο είχε καταφερθεί εναντίον της πολιτικής ορθότητας που μετατρέπει -όπως γράφει- τους βουλευτές σε «σάκους του μποξ» και τους επιτρέπει να μιλούν όπως θέλουν και να λένε τους «μαλάκες μαλάκες» και τους «φασίστες φασίστες». «Καλά, μαλάκες και φασίστες, δεν το συζητώ. Ψάχνετε, λέμε, για μεγάλα κορόιδα», κατέληγε, υπονοώντας πώς αυτός θα συνεχίσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...