Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Έντεκα πρόσωπα αναβαθμίζει ο Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ

Δυναμική επιστροφή σε όλα τα επίπεδα ετοιμάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο ζήλος που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα τόσο για την κινητοποίηση του κόμματος και των στελεχών του, όσο και για τον έλεγχο του κυβερνητικού έργου.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, κάθε Τρίτη απόγευμα θα συγκαλείται στο ΠΑΣΟΚ ένα νέο συντονιστικό όργανο στο οποίο δεν θα συμμετέχει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εάν δεν υπάρχει λόγος. Αυτή τη σύσκεψη θα συγκαλούν ο συντονιστής της οργανωτικής γραμματείας κ. Πάρις Κουκουλόπουλος και η εκπρόσωπος Τύπου κ. Φώφη Γεννηματά.

Θα συμμετέχουν επίσης, από τη Βουλή ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Γιάννης Μανιάτης, ο γενικός διευθυντής της Κ.Ο. κ. Βασίλης Γερανίδης και ο εισηγητής επί των Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης. Για την πορεία του κυβερνητικού έργου θα ενημερώνουν τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, δηλαδή οι κ.κ. Χρήστος Πρωτόπαπας και Γιώργος Κουτρουμάνης.

Το κόμμα θα εκπροσωπούν ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σαλαγιάννης και ο κ. Γιάννης Δατσέρης, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας και εξ απορρήτων του προέδρου. Τέλος, από το γραφείο προέδρου θα συμμετέχουν η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος κ. Χριστίνα Μανωλοπούλου και ο διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού κ. Στέλιος Αγγελούδης.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντως, κάποιοι που περίμεναν να συμμετάσχουν στο όργανο αυτό κι έμειναν απ’ έξω σχολιάζουν: «Φανταστείτε τι θα γινόταν αν το ΠΑΣΟΚ έβγαζε και μεγαλύτερα ποσοστά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...